Házhozszállítás

Szerződött partnerünk:

 

Tanúsítvány

Üdvözöljük webáruházunkban!      Legyen felénk bizalommal, 33 éve állunk vásárlóink rendelkezésére!

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Éva
2016.06.01
RelaXSan BASIC kismama-harisnyát rendeltem Önöktől, feketét és középbarnát 5-ös (a legnagyobb) méretben, 18-22 mmHg erősségben. Nagyon meg vagyok elédegve a termékkel több okból:
1. annak ellenére, hogy vastagabb szálú a harisnya, nyári hőségben is tudom használni, mert az anyagának köszönhetően mégsem fülled bele a lábam.
2. a kismama-pocakra feljövő rész hálós, légáteresztő kialakítású, két oldalt állítható méretű, kényelmes:).
3. nagyon sokat segít a lábamnak, mert sajnos az egyik - a doktornőm megfogalmazásában - "kritikán alulian" :) visszeres, és kiválóan tartja, sokat csökkent a fájdalom, gyorsabban, könnyebben mozgok benne. Nem szorít el.
Én örülök, hogy a szorosabb változatot választottam:))
4. A futár már másnap kihozta:)).
Amire figyelni kell:
1. Én 177 cm és most, hét hónapos terhesen 71 kg vagyok. Rám hosszban és szélességben pont jó az ötös méret. Nálam lényegsen magasabb vagy súlyosabb hölgyekre nem biztos, hogy jó lesz ez a (legnagyobb) méret.
2. A középbarna színű (a színskálán a sötétebbik) harisnyának is kellemes, világosabb barna színe van. Mivel jól egyben tartja lábat, a visszerek is kevésbé látszanak, de kicsit azért átlátszanak rajta. (Én ettől függetlenül rövidebb szoknyával is bátran hordom:). A fekete színű harisnya mosásánál engedi a színét!
Összeségében jó szívvel ajánlom, én nagyon boldog vagyok vele:)).

Éva nevű vásárlónk donaultd@gmail.com e-mail címűnkre küldött véleménye. 2016. 05. 31-én beküldve.
Beküldött véleményét 1000 Ft-tal jutalmaztuk (Ha Te is szeretnél 1000 Ft értékű kupont Véleményedért kattints ide: https://xn--gygyszat-cza1p.hu/shop_news.php?news=25674 ). Köszönjük!
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!